فارکس چیست و راه کسب درامد از فارکس چگونه است؟

ساخت وبلاگ

فارکس یا معاملات ارز خارجی یکی از بازارهای جهانی است که دارای بالاترین سطح نقدینگی است. این بازار به صورت جهانی وجود دارد و امکان مبادله ارز کشورهای مختلف را برای سرمایه گذاران فراهم می‌کند.  فارکس دارای مزایا و معایبی است که اگر شخص سرمایه گذار با آگاهی لازم در این بازار حضور یابد می‌تواند به اهداف اقتصادی خود دست یابد.

فارکس چیست؟

فارکس یا در اصطلاح “معاملات ارزهای خارجی” (Foreign Exchange) تبدیل ارز یک کشور به ارز دیگر کشورها است. در یک اقتصاد آزاد، ارز در یک کشور مطابق با قوانین عرضه و تقاضا ارزیابی و ارزش‌گذاری می‌شود. به عبارت دیگر، ارزش ارز را می توان به ارز کشور دیگری، مانند دلار آمریکا، یا حتی به سبدهای ارزی متصل کرد. همچنین ارزش پول کشور نیز ممکن است توسط دولت آن کشور تنظیم شود.

با این حال، اکثر کشورها ارز یا پول خود را به صورت آزاد در برابر کشورهای دیگر شناور می‌سازند، که آنها را در نوسانات دائمی بازار ثابت نگه می‌دارد.

فارکس چیست

ارزش هر نوع ارز خاص توسط نیروهای بازاری بر اساس تجارت، سرمایه گذاری، گردشگری و ریسک جغرافیایی-سیاسی تعیین می‌شود. برای مثال، هر بار که توریست‌ها از یک کشور بازدید می‌کنند، برای خرید کالا و خدمات مختلف باید از پول و ارز کشور میزبان استفاده کنند. بنابراین، توریست باید ارز کشور خود را با پول محلی کشور میزبان مبادله کند. تبادل ارز (فارکس) از این نوع، یکی از عوامل تقاضا برای یک ارز خاص است.

یکی دیگر از عوامل مهم تقاضا هنگامی اتفاق می افتد که یک شرکت خارجی به دنبال ایجاد کسب و کار با شرکتی دیگر در یک کشور خاص است. معمولا، شرکت خارجی باید پول را به صورت پول محلی شرکت میزبان پرداخت کند. به این ترتیب ممکن است سرمایه گذار از یک کشور برای سرمایه گذاری در کشوری دیگر، ترغیب ‌شود و سرمایه گذاری نیز باید به پول محلی صورت گیرد. تمام این خواسته‌ها، نیازمند ارز خارجی هستند و در ابعاد گسترده و حجم وسیع به بازارهای تبادل ارز خارجی کمک می‌کنند.

تبادل ارز بین المللی یا خارجی یا همان فارکس، بین بانک‌ها صورت می گیرد و تمام معاملات تحت نظر بانک مرکزی برای حل و فصل بین المللی (BIS) قرار می‌گیرند.

فارکس چیست

آشنایی با فارکس

فارکس در معنای ساده تر و راحت‌تر یعنی تبدیل یک ارز به ارز دیگر،که ممکن است برای موارد مختلفی همچون خدمات شرکتی، خرید و فروش اجناس و کالا، خدمات دولت، هزینه‌ی سفر و صنعت توریست و سرمایه گذاری افراد در یک کشور مورد استفاده قرار بگیرد.

در بازار فارکس یا بازار معاملات ارز جهانی، ارزهای گوناگونی مانند یورو، دلار، پوند، ین، روبل و… توسط ارگان‌های مختلف مانند موسسات مالی، شرکت‌ها، بیمه‌ها، شرکت‌های صادرات و واردات و …. تحت معامله و داد و ستد قرار می‌گیرد. این معامله می‌تواند در بازار فارکس شامل خرید ارز یک کشور و فروش ارز کشوری دیگر باشد. بازار فارکس به طور مشخص دارای مکان قابل لمس و فیزکی نیست و تمام معاملات از طریق درگاه‌های الکترونیکی قابل انجام است. البته این بازار گستره و بزرگ دارای مراکز اصلی در لندن، نیویورک و توکیو ژاپن است. در بازار فارکس یا همان تبادل ارز خارجی، گروهای مختلف سرمایه گذار با اهداف مختلف حضور دارند و مانند بازار بورس با استفاده از تحلیل‌های مختلف تکنیکال، بنیادی، روان‌شناسی بازار و … به انجام معاملات ارزی می‌پردازند. عوامل مختلفی بر ارزش ارز یک کشور و بازار فارکس تاثیر گذار است، اقتصاد کشور، سیاست‌های ارزی کشورها، رشد و سقوط نرخ ارز، تورم، سیاست‌های رهبران کشور و بسیاری از موارد دیگر در بازار فارکس موثر است و سرمایه گذاران باید با تحلیل جوانب مختلف در این نوع بازار شرکت کرده تا به اهداف مورد نظر خود دست‌ یابند.

فارکس چیست

آشنایی بیشتر با فارکس

بازار معاملات ارزی همچون سایر سرمایه گذاری‌ها دارای ریسک‌ها و خطراتی است. اما بازار فارکس با ثبت قراردادهای معین این ریسک‌‌ها را کاهش می‌دهد. نوسانات ارزش پول کشورها یکی از مشکلاتی است که سرمایه گذاران را با مشکل مواجه می‌کند. اما در معاملات فارکس با توجه به سیاست‌های در نظر گرفته برای آن سرمایه گذاران می‌توانند تا حدود زیادی این مشکلات را به صورت آگاهانه در تحلیل‌های خود لحاظ کرده و از نوسانات بازار حداکثر بهره را ببرند.

فارکس دارای دو مشخصه اساسی است که در صورت آگاهی از این نوع معاملات و این بازار می‌توان بیشترین استفاده را از آن برد.

۱- بهره بردن از تغییرات و نوسانات ارزش ارزهای خارجی

۲- بهره بردن از ما به التفاوت نرخ بهره‌ی دو ارز خاص

هریک از این حالات ممکن است در صورت عدم آگاهی منجر به بهره نبردن از آن شود.

 

خطرات بازار فارکس چیست؟

یکی از اصلی ترین مشکلات در تبادل‌ها و معاملات فارکس کافی نبودن نظارت معاملات بین بانکی است. به عبارتی گاهی ممکن است دخالت‌ها و اعمال نظرهایی توسط برخی از نهادها در این نوع بازار به وجود آید و شفافیت‌ آن‌ را با ابهام مواجه کند. البته این مسئله قطعی نیست و تنها به عنوان یکی از خطرات یا ریسک‌های این بازار بیان می‌شود.

یکی دیگر از خطرات موجود، رسیک‌های داخلی درون بانک‌ها است که برای حفاظت در برابر این مشکلات همواره باید قوانین سفت و سخت اعمال شود و حسابرسی‌ها به طور شفاف صورت گیرد و ارائه شود. همچنین حمایت از بانک‌ها باید همواره صورت گیرد تا از این نوع مخاطرات دور بمانند.

امروزه با وجود شبکه‌های الکترونیکی معاملات به صورت شفاف صورت می‌گیرد و این امر خود باعث کاهش مخاطرات بازار فارکس شده است، زیر در این نوع بازار سرمایه گذار خرد و کلان با قوانین مساوی و برابر در این بازار فعالیت می‌کنند. در بازار فارکس نیز مانند بازار بورس گارگزاری‌های فارکس وجود دارند که باید همواره این کارگزاری‌ها توسط بانک‌های فارکس مورد تایید قرار گیرند تا از بروز مشکل برای مشتریان جلوگیری شود. به عنوان مثال ممکن است در یک کارگزاری معاملات مورد تقاضای مشتری در زمان مشخص صورت نگیرد و منجر به ضرر برای او شود به همین دلیل برخی معامله مستقیم با بانک‌های فارکس را ترجیح داده و آن را روشی مطمئن در این بازار می‌دانند.

فارکس چیست

مزایا و معایب فارکس

بازار معاملات ارز خارجی یا فارکس نیز همچون سایر سرمایه گذاری‌ها دارای معایب و مزایایی است که در اینجا به برخی از آن‌ها اشاره شده است.

فارکس با ارزهای عمده دنیا کار می‌کند و معاملات ارزی در این بازار توسط شبکه‌های الکترونیکی در زمان کوتاهی در حد ثانیه انجام می‌شود به راحتی با خرید و فروش ارز می‌توان به این بازار ورود کرد و یا از آن خارج شد.

ورودی به بازار فارکس مانند بازار بورس با سرمایه اندک نیز امکان پذیر است و اشخاص به آگاهی بالا و تحلیلگران زبده معمولا در این بازار موفق می‌شوند. این بازار نقدشوندگی ساده و با حجم زیادی دارد.

با توجه به جهانی بودن بازار فارکس، امکان معامله و داد و ستد در این بازار در تمامی ساعات شبانه روز امکان پذیر است. به عبارتی در ۵ روز از هفته ( در کشور ما از دوشنبه تا جمعه) در تمام ساعات شبانه روز این بازار امکان خرید و فروش را فراهم می‌کند. به جز تعطیلات سال نو.

بازار فارکس نیز مانند بسیاری از بازارهای سرمایه گذاری دارای جنبه‌های منفی است که در مطالب گذشته به برخی از آن‌ها اشاره شده است ولی یکی از عمده ترین آن‌ها نوسانات ارزی است که برخی افراد که در رده‌های بالا در یک نظام حضور دارند و یا به آن‌ها متصل هستند اطلاعاتی را داشته باشند که به راحتی با تحلیل به دست نیاید و این گونه شود که برخی از افراد با این روش به سودهای کلان برسند و موجب ضرر و زیان برخی دیگر از افراد شوند. ولی به طور کل این بازار تا حد امکان شفاف تنظیم شده است که افراد بتوانند از آن آگاهی لازم را داشته و به اهداف اقتصادی خود دست یابند.

بسیاری از درگاه‌های اینترنتی معتبر اطلاعات فارکس را در اختیار مشتریان و سرمایه گذاران قرار می‌دهند که برخی از آن‌ها عبارتند از: forexfactory.com و fxstreet.com  و در منابع مختلف کارشناسان آگاه در مورد این بازار اظهار نظر کرده و نظرات کارشناسی خود را در اختیار افراد مختلف قرار می‌دهند.

فارکس بزرگترین بازار جهان از نظر ارزش کل نقدی معامله شده است و هر فرد، شرکت یا کشور ممکن است در این بازار شرکت کند.

تفاوت فارکس و دیگر بازارها

در ادامه به تفاوت بین بازار فارکس و دیگر بازارها اشاره اجمالی شده است:

تفاوت های عمده بین فارکس و بازارهای دیگر وجود دارد:

– قوانین کمتر: این به این معنی است که سرمایه گذاران در استانداردها یا مقررات سختگیرانه مانند سهام در بازار سهام، معاملات آتی یا … گرفتار نمی‌شوند. هیچ مرکز پاک‌سازی و هیچ نهاد مرکزی وجود ندارد که بر بازار فارکس نظارت کند.

– هزینه ها و کمیسیون ها: از آنجا که معاملات توسط تبادلات سنتی انجام نمی‌شود، هزینه ها یا کمیسیون های مشابهی را که در بازار دیگری وجود دارند، در این بازار پیدا نمی‌کنید.

– دسترسی کامل: تجارت و معامله برای شما هیچ محدودیتی از نظر زمانی برای شما ندارد. از آنجا که بازار ۲۴ ساعته در روز باز است، شما می توانید در هر زمانی از روز تجارت کنید.

– سهولت: از آنجا که این یک بازار جاری و شناور است، هر زمان که بخواهید می توانید وارد یا خارج شوید و می توانید به همان اندازه که می توانید در آن هزینه کنید.

 

چگونه از فارکس کسب درامد کنیم؟

خب بریم سراغ مبحث اینکه چگونه از طریق فارکس می توانیم کسب درآمد کنیم،اگر شما از افراد حرفه ایی بازار فارکس هستید میتوانید از خواندن ادامه مطلب انصراف دهید ، ولی اگر جدیدا به این بازار بزرگ و پر ریسک آشنا شده اید در ادامه با مجیک نیوز همراه باشید.

 

روش های کسب درامد از فارکس

روش اول:

در بازار بزرگ فارکس به دو روش می توانید کسب درامد دلاری کنید ،روش اول که مخصوص افراد با تجربه این بازار است.در روش اول میبایست خودتان شروع به خرید و فروش جفت ارزها کنید اما به دلیل اینکه شما هنوز دانش کافی در این زمینه ندارید در اوایل کار امکان ضرر کردن و حتی از دست دادن کل سرمایه وجود دارد.

پس برای اینکه بتوانیم با این روش مانند یک حرفه ایی در این بازار پول بدست بیاوریم باید چیکار کنیم؟

خب جواب روشن است باید تلاش کنید و سالها به تجربه شما اضافه شود ، تمام حرفه ایی های این بازار هم در ابتدا مثل شما افراد مبتدی بودند و ضررهای زیادی کردن تا بلاخره توانستند از فارکس پول بدست بیاورند.شما هم باید سالها تجربه کسب کنید ، ضرر بدید تا حرفه ایی شوید.

چگونه در بازار فارکس حرفه ای معامله کنیم؟

برای شروع این راه پر پیچ و خم و معامله دو راه وجود دارد راه اول شروع یادگیری تحلیل تکنیکال و راه دوم یادگیری تحلیل فاندامنتال ، در یک پست جداگدانه به بررسی این دو تحلیل میپردازیم ، من پیشنهاد میکنم اگر میتوانید  هر دو را یاد بگیرید چون در اینده به شما خیلی کمک خواهد کرد تا ضررهایتان را کمتر کنید و در نتیجه به سود مورد نظر دست یابید.

روش دوم و ساده ترین روش برای افراد تازه کار :

خب برای کسب درامد دلاری به روش دوم که خیلی ساده و ریسک کمتری نسبت به روش اول دارد (به دلیل مبتدی بودن شما این روش کم ریسک تر است ولی اگر حرفه ایی هستید به روش اول کسب سود کنید) این است که یک حرفه ایی که چندین سال تجربه در فارکس دارد برای شما معامله کند، یعنی پولتان را به دست یک حرفه ایی بدهید تا برایتان معامله کند ، حتما می پرسید چگونه می شود یک حرفه ایی پیدا کنیم و یا اینکه اصلا چگونه بهش اعتماد کنیم؟

 

خب جواب خیلی ساده است ، در ادامه به شما میگویم چگونه افراد حرفه ایی را پیدا کنید و چرا میتوانید به این اشخاص اعتماد کنید.

 

شما برای معامله کردن و یا سرمایه گذاری در فارکس میبایست در بروکر فارکس تایم ثبت نام کنید.این بروکر برای افراد مبتدی که توانایی این را ندارند که خودشان مستقیم روی پولشان معامله کنند راه حلی عالی اندیشیده است،شما در بروکر فارکس تایم بعد از ثبت نام و تایید مدارک  از بین چند صد نفر حرفه ایی یک یا چند نفر را انتخاب میکنید این افراد نقش راهنما و راه برد را ایفا میکنند و این اشخاص به دلیل چندین سال تجربه ریسک شما را کاهش میدهند  ، خوبی این روش این است که شما از گذشته این افراد از طریق نمودارها و فعالیت های آنها با خبر هستید و میدانید که چند روز و یا چند هفته قبل چقدر سود و چقدر ضرر کرده اند.

جواب این سوال چرا میشود به این افراد اعتماد کرد به دو دلیل ساده:

دلیل اول اینست که قبل از سرمایه گذاری میتوانید ببینید در گذشته چقدر سود و چقدر ضرر کرده اند و ایا میشود پولمان را به این افراد پسپاریم یا خیر (پول شما در دستان خود شماست و هر لحظه که احساس خطر کردید میتوانید خارج شوید پس از این بابت خیالتان راحت باشد) .

دلیل دوم هم این است که این افراد مستقیم با حساب شما دسترسی ندارند روش کار به این صورت است که این افراد برای خودشان و روی حساب واقعی خودشان معامله میکنند و سعی بر این دارند که سود کنند و این سیستم هست که معامله آن ها را برای دیگر سرمایه گذاران به اشتراک میگذارد یعنی اگر آنها سود کنند به مقدار سرمایه ایی که گذاشتید شما هم سود میکنید و اگر ضرر کنند شما هم میرید توی ضرر پس از بین چندین راهبرد بهترین ها را انتخاب کنید.

و نکته آخر اینکه به محض رفتن توی ضرر از معامله خارج نشوید بعضی از راهبرد ها معاملات بلند مدت یک ماهه باز میکنند و کمی طول خواهد کشید تا به سود برسند نگران نباشید ولی این راه هم بدانید این کار در کنار سود بالا ریسک زیادی دارد و فقط افرادی وارد فارکس شوند که تحمل از دست دادن سرمایه را دارند و هیچ وقت از سرمایه اصلی زندگی وارد این بازار نکنید برای ورود به این نوع از معاملات حداقل نیاز به صد دلار دارید .

در عکس پایین مشاهده میکنید که اگر از روز اول به مدت ۱۵۶ روز کاری به مبلغ ۱۰۰ دلار سرمایه گذاری میکردید الان ۱۰۴۴۱ دلار پول داشتید.

کسب درامد از فارکس

 

برای ثبت نام در بروکر فارکس تایم روی همین لینک کلیک کنید

اگر هر گونه سوالی در این زمینه داشتید میتوانید در تلگرام از بنده بپرسید

 آیدی تلگرام : chibekharidir

کلام آخر :

حتما قبل از ورود به بازار فارکس با متخصصان و کارشناسان این زمینه باید مشورت کنید تا دچار ضرر و آسیب در این بازار نشوید. حتما از پول غیر ضروری خود در این بازار معاملات را آغاز کنید و تا زمان کسب تجربه برای ورود سرمایه‌های کلان به این بازار با احتیاط عمل کنید.

منبع : مجیک نیوز

اخبار فناوری و دانلود رمان...
ما را در سایت اخبار فناوری و دانلود رمان دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : رضا حیدرزاده magicnews بازدید : 404 تاريخ : جمعه 3 خرداد 1398 ساعت: 0:11